Envia-ho a un amic:   |  Imprimeix: 
Comparteix :    | La CUP de Viladamat presenta la llista


La llista de la CUP de Viladamat per a les properes eleccions municipals és una llista continuista, amb gent implicada en totes les associacions del poble i amb ganes de treballar per Viladamat.

 

Aquesta llista és la següent: 

1. Irene Palol i Ribas. 33 anys. Diplomada en Magisteri. Treballa de directora d’escola publica. Membre de la comissió de Carrossa de Carnaval.

2. Robert Sabater i Costa. 30 anys. Enginyer Tècnic agrícola. Treballa de pagès. Regidor des de fa 4 anys i secretari del Club de Futbol Viladamat.

3. Josep Mª Rocas i Guri. 26 anys. Estudiant de Magisteri. Secretari de l’associació cultural Sant Felius i jugador del Club de Futbol Viladamat.

4. Xavier Carreras i Ferran. 26 anys. Llicenciat en Historia. Promotor editorial. President de l’associació cultural Sant Felius.

5. Marc Alabau i Roura. 23 anys. Integrador Social i estudiant de psicologia. Treballa en un centre per a persones disminuides. Jugador del Club Futbol Viladamat.

6. Roser Sayeras i Oliveras. 26 anys. Llicenciada en Biologia. Tècnica de productes Fitosanitaris. Membre de la comissió de Carrossa de Carnaval.

7. Jordi Fàbrega i Ros. 41 anys. Treballa amb màquines excavadores.

8. Francesc Pagès i Bassó. 30 anys. Enginyer de Telecomunicacions. Treballa d’enginyer.

9. Baldiri Arnay i Guri. 55 anys. Treballa de pagès.

10. Arnau Planas i Suñer. 24 anys. Estudiant de sociologia. Treballa de tècnic de joventut. Jugador del Club de Futbol Viladamat.

11. Joan Peraferrer i Puig. 25 anys. Treballa a l’empresa familiar.